Solidaritatea Culturală Română
 
Fundaţia Solidaritatea Culturală Română Ars XXI
 

MESAJUL DE INVITATIE
AL
PRESEDINTELUI FUNDATIEI S.C.R.

Fundaţia S.C.R. Ars XXI are deosebita onoare de a vă informa faptul că în perioada 9-10 septembrie 2011 va avea loc prima Conferinţă Mondială asupra “Civilizaţiilor şi Bunăstării Familiei Umane” şi de a vă invita să participaţi la acest eveniment, mediatizat de Televiziunea Română (TVR Cultural).

Evenimentul este primul de acest gen organizat vreodată de o entitate privată, iar Bucureştiul, capitală a României, va avea onoarea de a găzdui personalităţi marcante din întreaga lume şi din toate civilizaţiile, alături de iluştri membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, oficialităţi guvernamentale din alte state, oameni de cultură şi de ştiinţă, membri ai clerului Ortodox, Catolic, Iudaic, Musulman etc.

Conferinţa Mondială se va axa pe contribuţia fiecărei civilizaţii în parte la bunăstarea Familiei Umane, evidenţiind principiile Toleranţei, Fraternităţii, Unităţii şi Universalităţii. Specialişti de renume din întreaga lume au dat curs invitaţiei noastre, urmând a se reuni la Bucureşti pentru a ne împărtăşi din vasta lor cunoaştere.

Vă lansăm această invitaţie având în vedere interesul nostru comun de a ne cunoaşte nu doar trecutul, ci şi de a înţelege implicaţiile pe care ascendenţii noştri le-au avut asupra dezvoltării în bine a Umanităţii, astăzi, la începutul celui de-al doilea deceniu din mileniul al III-lea.

 Prof. Dr. Andre Pierre SZAKVARY
                    Preşedinte
       Fundaţia S.C.R. Ars XXI